Het lidmaatschap staat open voor eenieder die is geïnteresseerd in de filosofie van de geneeskunde en een bijdrage wil leveren aan haar verdere ontwikkeling. Zowel zij die werkzaam zijn in de gezondheidszorg (artsen, verpleegkundigen, paramedici, gedragswetenschappers, geestelijk verzorgers, beleidsmakers) als ook filosofen en ethici met belangstelling voor de geneeskunde en gezondheidszorg worden verwelkomd als lid.

Het VFG-lidmaatschap is gekoppeld aan een abonnement op het Tijdschrift voor Gezondheidszorg en Ethiek (TGE), dat sinds 1991 vier maal per jaar verschijnt. De contributie (inclusief toezending van het TGE en deelname aan het jaarcongres) bedraagt 80 euro per jaar (voor studenten en aio's 30 euro per jaar). Deze kunt u overmaken naar rekeningnummer 1283.65.218 (Rabobank) te Amsterdam; t.n.v. Vereniging Filosofie en Geneeskunde te Amsterdam; IBAN: NL69RABO0128365218; BIC: RABONL2U.

Wilt u het aanmeldingsformulier (bij voorkeur) mailen naar: Marjanne van Zwol/  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschikt u niet over e-mail stuur uw ingevulde formulier dan naar: 

Secretariaat Verening voor Filosofie en Geneeskunde

p/a Elisa Garcia

Concertgebouwplein 17 

1071 LM Amsterdam

Klik hier voor het aanmeldformulier