Het lidmaatschap staat open voor eenieder die is geïnteresseerd in de filosofie van de geneeskunde en een bijdrage wil leveren aan haar verdere ontwikkeling. Zowel zij die werkzaam zijn in de gezondheidszorg (artsen, verpleegkundigen, paramedici, gedragswetenschappers, geestelijk verzorgers, beleidsmakers) als ook filosofen en ethici met belangstelling voor de geneeskunde en gezondheidszorg worden verwelkomd als lid.

Het VFG-lidmaatschap is gekoppeld aan een abonnement op het Tijdschrift voor Gezondheidszorg en Ethiek (TGE), dat sinds 1991 vier maal per jaar verschijnt. De contributie (inclusief toezending van het TGE en deelname aan het jaarcongres) bedraagt 80 euro per jaar (studenten en promovendi betalen 30 euro per jaar).

Wanneer u lid wilt worden van onze vereniging kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaande gegevens:

  • achternaam, voornaam, titels
  • postadres (voor toezending TGE)
  • e-mailadres
  • opleiding/beroep
  • of u gebruik wilt maken van het gereduceerde studententarief

Onze secretaris, Krista Tromp, zal dan samen met u uw aanmelding in orde brengen. U kunt uw contributie overmaken naar rekeningnummer NL69RABO0128365218 t.n.v. Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde te Amsterdam.

Wanneer u geen beschikking heeft over email kunt u zich ook aanmelden door een brief te sturen met de benodigde info:
Erasmus MC, afd Medische Ethiek en Filosofie
Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde
Tav Krista Tromp (NA 21.17)
Postbus 2040
3000 CA Rotterdam

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze secretaris, Krista Tromp, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 0031 (0)1070 38481